Visjonen til J / 70 klubben er å skape en levende J / 70 klasse i Norge med mange aktive seilere i ulike aldre, der nye mannskaper føler seg velkommen. Samtidig vil ivareta de etablerte lagene sin mulighet til å seile med andre dyktige seilere til å nå toppen i nasjonale og internasjonale J/70-regattaer.

Visjon

J / 70 klubben bidrar til å utvikle J/70 seiling i Norge ved å:
Samle kunnskap og informasjon om J/70 seiling i Norge og internasjonalt.
Arrangere en årlig nasjonal racing-serie som også fungerer som kvalifisering til EM og VM, når en slik kvalifisering kreves.
Arrangere en årlig trening helg/dag for J/70 seilere i Norge
Fremme felleskapsfølelse og et trivelig miljø blant J/70 seilere i Norge
Arbeide med lokale klubber for å utvikle J/70 seiling i Norge
Langsiktig arbeid for at vi skal arrangere internasjonale mesterskap for J/70 i Norge.